FŐOLDAL    I    KAPCSOLAT                       

BIO-CIRCLE HP

Cikkszám: G30038

A BIO-CIRCLE HP nagy nyomást gyakorol a szennyeződésekre. Hatékonyan kombinálja az ecsetes alkatrészmosó előnyeit a magasnyomás tisztítóhatásával.

  • Manuális tisztítás 40 bar-ral
  • Alacsony nyomású tisztítás a mosóecsettel
  • Daruval történő bepakolás lehetséges
  • A szigetelt tartály véd a hőveszteségtől
Termék részletek

BIO-CIRCLE HP

A BIO-CIRCLE HP az ideális tisztítóberendezés mindenféle szennyeződése eltávolításához, még az erősen szennyezett, összetett geometriájú alkatrészekről is. Az akár 40 bar-ral történő tisztítás során a legmakacsabb szennyeződések, mint rászáradt olaj, gyantás zsír, stb. is könnyedén eltávolítható. Továbbá, a magasnyomással a tisztítófolyadék a nehezen elérhető helyekre is behatol, így oldva fel hatékonyan a szennyeződéseket. Ezáltal, a berendezés tökéletes csapágyak és hasonló alkatrészek tisztításához.
A tisztítófolyadék 45°C-os gyári beállított értéke garantálja a legjobb ár-érték arányt. A szigetelt tartály véd a felesleges hőveszteségtől.
A LED belső világítás ideális megvilágítást biztosít, így a felhasználó tökéletesen láthatja a legösszetettebb alkatrészeket is. A belső párát egy ventilátor szívja el, valamint a betekintő ablakot a beépített fúvókán keresztül érkező levegő tartja folyamatosan tisztán. Ráadásul, az esetleges zavaró folyadékcseppeket egy belső ablaktörlővel lehet manuálisan letörölni.
A berendezést egy könnyen elérhető lábkapcsolóval lehet indítani. A kihúzható fellépő a különböző magasságú felhasználóknak biztosít kényelmes munkavégzést.
A darus berakodás nem okoz problémát; a berendezés teherbírása: 350 kg.

Megfelelő tisztítófolyadékok
Természetesen, a megfelelő berendezés kiválasztása csak az első lépés. A tökéletes tisztítófolyadék megtalálása legalább ilyen fontos. Ezért különböző folyadékokat kínálunk:

  • BIO-CIRCLE L TURBO
  • BIO-CIRCLE L STAR

Technikai specifikációk

Szennyeződés fajtája: szén és korommaradványok, korrózióvédő anyagok, abrazív anyagok, vízkő, rozsda (ásványi), zsír, olaj, polírozópaszta, gyanta, wax, formaleválasztó, forrasztóanyagok

Darabszám: egyes alkatrészek, kis szériák, kis mennyiség

Alkatrész geometriája: szűk furatok (<1 mm), egyszerű felületek, egész alkatrészek (szétszerelés nélkül)

Pozitív ikon: Rozsdamentes acél

Felhasználási területek

A BIO-CIRCLE HP-t ott lehet használni, ahol erősen szennyezett, komplex geometriájú alkatrészek tisztítására van szükség. A precíz manuális tisztítás mellett a 40 bar-os mosópisztollyal hatékonyan távolíthatja el a legmakacsabb szennyeződéseket is, mint például a ráégett zsírok és olajak.

Felhasználás

Helyezze az alkatrészeket a BIO-CIRCLE HP-ba és kezdje meg a tisztítást a magasnyomású pisztollyal.
A páraelszívó és a belső LED megvilágítás jó látási viszonyokat teremtenek. Magasnyomású mosó üzemmódban egy tömlőn keresztül folyamatosan áramlik a levegő a betekintőablak üvegére, így biztosítva a megfelelő rálátást a munkadarabokra. Amennyiben a szétfröccsenő folyadék miatt nehezen lehetne benézni a gépbe, az üveget egyszerűen lehet egy ablaktörlő segítségével belülről letisztítani.
A magasnyomású mosás után, az alkatrészek szemrevételezése után, szükség szerint az átfolyóecsettel a maradékanyagot le lehet mosni.

A tisztítási folyamatot követően, a felületeken maradt tisztítófolyadékot a sűrített levegős pisztollyal lehet szárazra fújni, így csökkentve a kihordási veszteséget és egyúttal a kiadásokat is.

Adatlap

A technikai adatokról érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén.

KAPCSOLAT

Javasolt folyadék

BIO-CIRCLE TURBO BIO-CIRCLE L STAR