FŐOLDAL    I    KAPCSOLAT                       

BIO-CIRCLE HP VIGO

Cikkszám: G30027

Manuális alkatrészmosás magasnyomással. A BIO-CIRCLE HP Vigo nagyszerűen ötvözi a BIO-CIRCLE L tisztítófolyadék-család előnyeit a magasnyomású mosás hatékonyságával. A BIO-CIRCLE HP Vigo használatával nem csak megbízhatóan és hatékony tisztíthat. Megtapasztalhatja, hogy milyen gyorsan és könnyedén tisztíthat már manuálisan is. A rozsdamentes acél BIO-CIRCLE HP Vigo bármilyen műhelyben alkalmazható. Az olaj, zsír és egyéb környezeti szennyeződések könnyedén és biztonságosan eltávolíthatóak az alkatrészekről a hatékony és veszélyesanyag-mentes tisztítófolyadékoknak köszönhetően. A rapid tisztításnak hála, gyorsan újra használatba veheti a megtisztított alkatrészeket.
Termék részletek

BIO-CIRCLE HP VIGO

- Felhasználóbarát és környezettudatos tisztítórendszer.
- Veszélyes anyag kiváltás, munkavédelem javítása. Az illékony oldószerek, pl. aceton alkalmazásának csökkentése.
- Kompakt tisztítórendszer – közvetlenül a gyártási vagy megmunkálási folyamatokban használható.

Megfelelő tisztítófolyadékok
Természetesen, a megfelelő berendezés kiválasztása csak az első lépés. A tökéletes tisztítófolyadék megtalálása legalább ilyen fontos

  • BIO-CIRCLE L STAR
  • BIO-CIRCLE L TURBO

Technikai specifikációk

Szennyeződés fajtája: szén és korommaradványok, korrózióvédő anyagok, abrazív anyagok, vízkő, rozsda (ásványi), zsír, olaj, polírozópaszta, gyanta, wax, formaleválasztó, forrasztóanyagok

Darabszám: egyes alkatrészek, kis szériák, kis mennyiség

Alkatrész geometriája: szűk furatok (<1 mm), egyszerű felületek, egész alkatrészek (szétszerelés nélkül)

Pozitív ikon: Rozsdamentes acél

Felhasználási területek

A BIO-CIRCLE HP VIGO-t az erősen szennyezett, komplex geometriájú alkatrészek tisztítására is használhatja. A 40 bar-os mosópisztollyal hatékonyan távolíthatja el a legmakacsabb szennyeződéseket is, mint például a ráégett zsírok és olajak.

Felhasználás

Helyezze az alkatrészeket a BIO-CIRCLE HP VIGO-ba és kezdje meg a tisztítást a magasnyomású pisztollyal. A páraelszívó és a belső LED megvilágítás jó látási viszonyokat teremtenek. Magasnyomású mosó üzemmódban egy tömlőn keresztül folyamatosan áramlik a levegő a betekintőablak üvegére, így biztosítva a megfelelő rálátást a munkadarabokra. Amennyiben a szétfröccsenő folyadék miatt nehezen lehetne benézni a gépbe, az üveget egyszerűen lehet belülről letisztítani.
A magasnyomású mosás után, az alkatrészek szemrevételezése után, szükség szerint az átfolyóecsettel a maradékanyagot le lehet mosni.

A tisztítási folyamatot követően, a felületeken maradt tisztítófolyadékot a sűrített levegős pisztollyal lehet szárazra fújni, így csökkentve a kihordási veszteséget és egyúttal a kiadásokat is.

Adatlap

A technikai adatokról érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén.

KAPCSOLAT

Javasolt folyadék

BIO-CIRCLE L STAR BIO-CIRCLE TURBO