FŐOLDAL    I    KAPCSOLAT                       

CLEAN BOX MAX 2

Cikkszám: G81002

A CLEAN BOX MAX 2 egy olyan strapabíró tisztítórendszer, amely a nagy és nehéz munkadarabok manuális tisztításhoz került kifejlesztésre. A beépített mosóecset segítségével az olyan szennyeződések is eltávolíthatóak mint különleges zsírok, olajok és waxok. A platform külső méretei: 2400 x 1420 x 740 mm

 • Az összetett és nehéz alkatrészek tisztításához

  Egyszerű használat a lábkapcsolónak és a mosóecsetnek köszönhetően
  A tisztítófolyadék hosszú ideig felhasználható

  Már szobahőmérsékleten is hatékony tisztítás
 • Termék részletek

  CLEAN BOX MAX 2

  A CLEAN BOX MAX 2 olyan robosztus, hogy akár 1.000 kg-ot is elbír. Kialakításának köszönhetően targoncával mozgatható, így akár könnyen a szennyezett alkatrészek közelébe lehet telepíteni. A munkadarabokat a platformra lehet helyezni és ott biztonságosan megtisztítani azokat. A mosóecsetnek és az ergonomikus munkamagasságnak köszönhetően nem terheli meg a felhasználót a tisztítás.
  A platform az erős rácsból és az alatta található folyadéktartályból áll. Az elektromos tápszivattyú juttatja a tisztítófolyadékot mosóecsetbe. Az egyszerűen kezelhető pneumatikus lábkapcsolóval lehet elindítani és leállítani a szivattyút.
  Opcionális kiegészítőként kármentőtálcát lehet alkalmazni.
  A CLEAN BOX MAX 2 segítségével a kifejezetten nagy munkadarabokat is környezetbarát és energiatakarékos módon lehet tisztítani. Vízbázisú, alacsony hőmérsékleten is hatékony tisztítófolyadékokkal használandó. A beépített elektronika megóvása érdekében 7-12 pH-jú tisztítófolyadékok alkalmazását javasoljuk, például a CB100-at. A zárt rendszernek köszönhetően tisztítófolyadék hosszú ideig felhasználható.

  Technikai leírás:

  • 2 S 10M LTG folyadékpumpa szintkapcsolóval
  • rozsdamentes vezérlőegység, a szivattyú bekapcsolását jelző lámpával
  • rozsdamentes vezérlőegység-tartó
  • ST810 tisztítófej
  • 3,5 m folyadéktömlő

  Technikai specifikációk

  Szennyeződés fajtája: rozsdavédelem, por, abrazív anyagok, olaj, zsír, formaleválasztó

  Darabszám: egyes alkatrészek, kis szériák, kis mennyiség

  Alkatrész geometriája: egyszerűbb alkatrészek, egész alkatrészek – szétszerelés nélkül

  Felhasználási területek

  • Műhelyekben, gyárakban
  • Karbantartási területen
  • Az NSF-regisztrált CB100-zal történő használat esetén élelmiszeriparban is alkalmazható

  Alkalmazás

  Először is a CLEAN BOX MAX 2-t szállítsa egy targoncával a tisztítani kívánt alkatrészhez. Ezután a lúgos tisztítófolyadékot be lehet tölteni a folyadéktartályba.
  A tisztítandó munkadarabokat helyezze a platformra és rögzítse azokat. A lábkapcsolóval egyszerűen el lehet indítani a tisztítófolyadékot szállító tápszivattyút. Az ellenőrző lámpa jelzi, ha be van kapcsolva a szivattyú.
  A szennyeződéseket a mosóecsetet a munkadarabra rányomva lehet eltávolítani. A mosófolyadék ezután visszafolyik a folyadéktartályba, ahonnan ismét mosóecsetbe kerül.

  Folyadékcsere vagy –váltás esetén javasolt a platform alapos vízzel történő öblítése a veszélyes kémiai reakciók elkerülése végett.

  Javasolt folyadék

  CB 100