FŐOLDAL    I    KAPCSOLAT                       

PROLAQ KOMPAKT

Cikkszám: G90010

Manuális tisztítórendszer a különböző festő- és fényezőeszközök és szerszámok tisztításához.

A PROLAQ KOMPAKT egy olyan mobil kivitelű kézi tisztítórendszer, amellyel a festékszóró pisztolyokat, alsó és felső tartályos szórópisztolyokat, és az egyéb festő eszközöket lehet kényelmesen eltisztítani.
Az alacsony karbantartási igényű, 6 bar-os levegővezérlésű (AODD) szivattyúval szárítani és tisztítani is lehet a festő eszközöket. A berendezés egyedülálló jellemzője még a beépített lefúvató tölcsér, amely segítségével gyorsan és alaposan lehet a festékmaradványokat eltávolítani a szórópisztolyokból, tömlőkből, stb.

  • Kompakt kialakítás
  • A szűrők és az ülepítő tálca segítségével többször felhasználható a folyadék
  • Levegővezérelt (AODD), pneumatikus szivattyú (6 bar)

Termék részletek

PROLAQ KOMPAKT

A tartályos és nyomócsöves festékszóró pisztolyok manuális tisztítása. A PROLAQ Kompakt rugalmasan használható a kisebbtől a közepes méretű alkatrészek tisztításhoz. Elektromos áram nélkül működik – tartalmaz egy átfolyó mosóecsetet, sűrített levegős lefúvató pisztolyt és egy leürítő tölcsért a szórópisztolyokhoz.
A különleges háromlépcsős folyamat során a tisztítófolyadék hosszantartó felhasználhatóságát egy durva szűrő, egy ülepítő tálca és egy finom szűrő biztosítja. A hagyományos berendezésekkel összevetve a PROLAQ Kompakt kiemelkedő hatékonyságának köszönhetően biztosított a költséghatékonyság.

A strapabíró műanyag (PE) berendezés stabil és ergonomikus. A vezérlőegység nem igényel komoly karbantartást, tartalmaz egy pneumatikus szivattyút és a sűrített levegős csatlakozókat. A sűrített levegős pisztollyal lehet a megmosott alkatrészeket szárazra fújni. A lábkapcsoló lenyomásával lehet tisztítófolyadékot a mosóecsettel a tisztítandó felületre hordani, hogy a festékmaradványokat eltávolítsa a szórópisztolyokról, tömlőkről, ecsetekről és hengerekről. A szórópisztolyban található festékmaradványokat a mosótálcában található lefúvató tölcséren keresztül lehet kiüríteni. A festékmaradványok az ülepítő tálcába kerülnek, a folyadék pedig a két szűrőn is átfolyik. A festékmaradványokat az ülepítő tálcából egy rongy segítségével lehet eltávolítani.

A PROLAQ Kompakt kerekeinek köszönhetően könnyen át lehet tolni az egyik munkaállomásról a másikra. A rendszert lehet nem robbanásbiztos helyiségekben is használni – ezzel is költségeket megtakarítva. A PROLAQ L folyadékok használatával könnyebbé és hatékonyabbá válnak a tisztítási folyamatok.

FOLYADÉKOK:
  • PROLAQ L 400
  • PROLAQ L 500

Technikai specifikációk

Szennyeződés fajtája: szén és korommaradványok, korrózióvédő anyagok, abrazív anyagok, vízkő, rozsda (ásványi), zsír, olaj, polírozópaszta, gyanta, wax, formaleválasztó, forrasztóanyagok

Darabszám: egyes alkatrészek, kis szériák, kis mennyiség

Alkatrész geometriája: szűk furatok (<1 mm), egyszerű felületek, egész alkatrészek (szétszerelés nélkül)

Pozitív ikon: Rozsdamentes acél

Javasolt folyadék

PROLAQ L 400 PROLAQ L 500