FŐOLDAL    I    KAPCSOLAT                       

BIO-CIRCLE TURBO 1200

Cikkszám: G43027

A precíziós manuális tisztítás és a hatékony automata tisztítás kombinációja. A manuális tisztítási módban átfolyó mosóecsettel lehet a nehezen elérhető helyeket tisztítani. Automata módban a rendszer teljesen automatán tisztít.

  • Kettő az egyben – szükség szerint válaszható a manuális vagy automata tisztítás
  • Optimális tisztítóhatás a BIO-CIRCLE folyadékokkal
  • Automata tisztítás 4 bar-on
  • V2A rozsdamentes acélból készült
  • 1175 mm kosárátmérő

Termék részletek

BIO-CIRCLE TURBO 1200

Amennyiben különböző tisztítási igényekkel áll szemben, a BIO-CIRCLE Turbo berendezés a legjobb választás! A forgókosaras melegvizes alkatrészmosó és a kézi, átfolyó mosóecsetes mosás innovatív kombinációja minden igényt ki tud elégíteni.
Manuális módban az olyan összetett geometriájú alkatrészeket is könnyedén el tudja tisztítani, amelyeket az automata módban egy hagyományos mosóban csak nehezen vagy sehogy sem tudna megtisztítani. Ehhez a felhasználó az ergonomikus szórópisztolyt használhatja. Ezt a gyorscsatlakozós mosóecsettel vagy változtatható tisztítófejekkel teheti meg a felhasználó. A szórófejjel a szóráskép lehet pont alakú, hogy a nehezen elérhető helyeket tisztítsa vele a felhasználó, de a szóráskép lehet legyező alakú is, amellyel a simább felületeket lehet hatékonyan tisztítani. A mosás után egy pneumatikus levegőpisztollyal lehet leszárítani.
Az automata tisztítás hatékonyság a jól ismert automata mosórendszerek hatékonyságával bír. Időzítővel lehet állítani szennyeződéseknek megfelelő tisztítási ciklusidőt. A forgókosár a 4 bar-os mosással és a felfűtött folyadékkal (50°C – gyári beállítás, 40-55°C között állítható) bármilyen alkatrészen hatékony tisztítást fejt ki.
Ahogy az egész berendezés, a forgókosár is rozsdamentes acélból készült. Átmérője 775 és 1175 között. Teherbírása 350 kg. Szükség esetén a teherbírás 1000 kg-ig növelhető. Nyitott fedélnél a forgókosarat nyomógombbal lehet az egyszerűbb ki- és berakodáshoz elforgatni.
A BIO-CIRCLE Turbo két szivattyúval rendelkezik:
Egy 4 bar-os az automata tisztításhoz és egy 1,5 bar-os a manuális tisztításhoz
Biztonsági kapcsoló véd a nyitott fedéllel történő működés ellen. A sérülések elkerülése érdekében az automata tisztítás is csak akkor indul el, ha a kesztyűk nyílása is le van zárva.

A BIO-CIRCLE Turbo-ban használható tisztítófolyadékok

  • BIO-CIRCLE L Turbo
  • BIO-CIRLCE STAR
  • CB100
  • STAR és ALUSTAR termékek

Technikai specifikációk

Szennyeződés fajtája: szén és korommaradványok, korrózióvédő anyagok, abrazív anyagok, vízkő, rozsda (ásványi), zsír, olaj, polírozópaszta, gyanta, wax, formaleválasztó, forrasztóanyagok

Darabszám: egyes alkatrészek, kis szériák, kis mennyiség

Alkatrész geometriája: szűk furatok (<1 mm), egyszerű felületek, egész alkatrészek (szétszerelés nélkül)

Pozitív ikon: Rozsdamentes acél

Felhasználási területek

Az univerzális felhasználhatósága miatt a BIO-CIRCLE Turbo-t számos területen lehet alkalmazni: karbantartástól a gyártásig, ahol különböző komplex alkatrészeket kell megtisztítani.

Felhasználás

Az egyszerű alkatrészek könnyedén elmoshatóak az automata módban. A kiváló Bio-Circle tisztítófolyadékok optimális és gyors tisztítást biztosítanak. Az időzítőt a felhasználó tisztítási igényeinek megfelelőn lehet beállítani.
A komplex alkatrészeket az automata tisztítással elő lehet mosni, majd a manuális tisztítási móddal befejezni a folyamatot. Változatos szórásképű szórófejek: pont vagy legyező alakú szóráskép a gyors manuális tisztításhoz.

A tisztítási folyamatot követően a maradék tisztítóanyagot a pneumatikus szórópisztollyal lehet lefúvatni az alkatrészről. Ezzel is csökkentve a kihordási veszteséget.

Adatlap

A technikai adatokról érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén.

KAPCSOLAT

Javasolt folyadék

BIO-CIRCLE TURBO BIO-CIRCLE L STAR CB 100

Rozsdamentes acél