FŐOLDAL    I    KAPCSOLAT                       

GS 200

Cikkszám: A02065

Jelölésmentes tisztítófolyadék extrém magas oldóképességgel

Használatra kész tisztítófolyadék, megújuló nyersanyagforrásból, kiemelkedő oldóképességgel. A VOC tartalmú oldószerszerek és/vagy irritáló anyagok hatékony alternatívája. A tisztítófolyadék eltávolítja a ráégett, makacs zsírokat, rozsdagátló waxokat, ragasztó maradványokat, bitumen, textil, szilikon és egyéb tömítő anyagokat, gumit és még sok egyéb szennyeződést.

 • Nagyon erős szennyeződések eltávolításához
 • VOC-csökkentett, nem gyúlékony
 • Magas lobbanáspont (>100°C)
 • NSF-regisztrált

Termék részletek

GS 200

A GS 200 természetes módon oldja a makacs szennyeződéseket. A tisztítófolyadék különleges tulajdonsága, hogy az összetevőinek jelentős része megújuló nyersanyag-forrásból származik és nem olajból. Ezen természetes összetevők kiemelkedő oldóhatással bírnak még a makacs szennyeződésekkel szemben is. Teljes értékű alternatívája a VOC-tartalmú oldószereknek és/vagy egyéb irritáló anyagoknak. Már egy nagyon vékony réteg is hatékony eltávolítja a szennyeződést. Optimális tisztítóhatás, hatékony felhasználó védelem és csökkentett környezeti hatás. A magas koncentrációjú tisztító- és zsírtalanítófolyadék NSF regisztrált, így élelmiszeriparban is alkalmazható. Hatékonyan távolíthatóak el a makacs zsírok, rozsdagátló waxok, ragasztómaradványok, a bitumen, textil szilikon és tömítőanyagok, a gumi, szintetikus anyagok hőbomlással képződő elszenesedései, az olaj szennyeződések akár csapágyakról, orsókról, hengerekről szórófejekről, stb. A ráégett olaj rétegeket feloldja és biztonságosan eltávolítja a váltóházakról és motorokról. A tisztítófolyadék tulajdonságainak köszönhetően a tisztítófolyadék sokkal lassabban párolog mint a hagyományos, oldószeres tisztítófolyadékok. Ennek köszönhetően sokkal hosszabb a behatási idő, így növelve a tisztítóképességet és a hatékonyságot. A megtisztított felületeken nem hagy olajos maradékanyagot.

A magas lobbanáspontjával (>100°C) a GS 200 növeli a munkabiztonságot a felhasználás során. A csökkentett VOC tartalomnak köszönhetően alacsony a kipárolgás a felhasználás során, ezzel a környezetszennyezés is csökken, de a felhasználók is nagyobb biztonságban érezhetik magukat.

A GS 200 használatra kész, manuális felhasználáshoz vagy áztatáshoz (többször használható). Permetezzen a felületre egy vékony réteget, majd rövid behatásiidő után törölje le egy nedvszívó ronggyal. A megtisztított felület ezt követően szinte maradékanyag-mentes lesz.

 • VOC-csökkentett, nem gyúlékony
 • Az oldószeres és/vagy irritáló tisztítóanyagok valós alternatívája
 •  Erős szennyeződések eltávolításához (olajok, zsírok, bitumen, kenőanyagok, rozsdagátló waxok, gyanták, gumi maradványok, festék)
 • Váltóházakra és a motorra ráégett olajok eltávolításához
 • Védő filmrétegek és ragasztómaradványok eltávolításához
 • Magas lobbanáspont (>100 °C)
 • Nagyon gazdaságos, már egy vékony réteg is elegendő
 • Kiváló tisztítóhatás már hidegen is
 • Kellemes illat
 • NSF-regisztrált (K3, 146720)


Technikai specifikációk

Anyag: acél, rozsdamentes acél

Szennyeződés: Bitumen, nehéz zsírok, ráégett szerves szennyeződések, festék, lakk, gyanta, gumi maradványok

Felhasználás: Kézi tisztítás, áztatás

Címkézés: jelölésmentes

NSF: NSF

Felhasználási területek

 • Általánosan alkalmazható, mind kézi mind áztatási tisztítási feladatok során, amikor a makacs zsírokat, rozsdagátló waxokat, ragasztómaradványokat, bitument, textilt, szilikont, tömítőanyagokat, gumit szeretnénk eltávolítani fém felületekről. Gyártás, karbantartás, tisztító és szolgáltatóipar, kereskedelem – hideg vagy meleg környezetben. NSF-regszitrált: K3 kategória.

Alkalmazás

A GS 200 használatra kész kézi vagy áztató tisztításhoz (többször használható). Csak permetezzen a felületre egy vékony réteget, majd rövid behatásiidő után egy nedvszívó ronggyal törölje tisztára a felületet. A megtisztított felület szinte maradékanyag-mentes lesz.

Biztonsági Adatlap

Kérésre, Biztonsági Adatlapot biztosítunk.

KAPCSOLAT