FŐOLDAL    I    KAPCSOLAT                       

UNO X

Cikkszám: A02003
Az UNO X egy olyan gél-hab tisztítófolyadék, amely az függőleges felülteken található, igazán durva szennyeződések eltávolítására alkalmas. A terméket habosító tartállyal érdemes alkalmazni. Rövid behatási idő után, még a legmakacsabb szennyeződések is eltávolíthatóak.

  • Nagyon viszkózus, tisztítóhab
  • lúgos, gyorsan eltávolítja a legextrémebb szennyeződéseket is
  • habosító tartállyal elkerülhető a permetképződés

Termék részletek

UNO X

Az UNO X egy vízbázisú, foszfát- és oldószermentes tisztítófolyadék, jó habosodási képességgel. A nagyon hatékony összetevőinek köszönhetően ideális az olaj, szén, zsír, korom és egyéb jól tapadó környezeti szennyeződések gyors és hatékony eltávolításához. Különféle anyagokon alkalmazható: acél, rozsdamentes acél, vas, öntvény, műanyag, gumi és akár a festett felületeken is.

A behatási időtől függően az UNO X 1:3-ig hígítható vízzel. A vízbevitelnek köszönhetően a habképzési tulajdonság csökken, de a tisztítóhatás nem változik.
Ezen tulajdonságoknak köszönhetően az UNO X tökéletes a nagy, akár ferde felültek tisztítására. Így például vasúti cégek mozdonyok külső tisztításra használhatják, szállítmányozók a teherautók és kamionok tisztítására, általában ott, ahol nagy felületekről kell makacs szennyeződéseket eltávolítani.

Az UNO X habosító tartályos felhasználása mellett áztatáshoz is lehet használni.

Áttekintés

  • magas viszkozitás
  • lúgos, gyorsan eltávolítja a makacs szennyeződéseket
  • vízzel hígítható: 1:3-ig
  • anyag kompatibilis

Technikai specifikációk

Anyag: öntvény, vas, acél, műanyag, acél/rozsdamentes acél, lakkozott felület

Szennyeződés: olaj, zsír, sár, szintetikus olajak és zsírok, füst és korom

Felhasználás: áztatás, manuális tisztítás, habosító tartály

Címkézés: enyhébb címkézés

Pozitív ikon: VOC-csökkentett

Biztonsági figyelmezetések: Szem kár 1., Fém korr. 1, Bőr roncs 1A

Felhasználási területek

  • Erős szennyeződések eltávolításához a nagy és akár függőleges felületekről. Számos anyagon alkalmazható.
  • Általános felhasználási terültek: szállítmányozás és logisztikai szektor, autó- és építőipar Eltávolítja a port, az ujjlenyomatokat, a könnyű olaj- és zsírszennyeződéseket.

Alkalmazás

Egyszerűen öntse az UNO X-et töményen vagy 30:70 arányban hígítva a habosító rendszerbe. Permetezzen bőven a felületre és hagyja, hogy ázzon a szennyeződés. Ezután vízzel öblítse le, például magasnyomású mosóval.

Figyelem! Mindig viseljen megfelelő egyéni munkavédelmi felszerelést. A felhasználó soha se álljon a permetezés irányában!

Áztatásos felhasználás esetén, keverje az UNO X-et a kívánt töménységűre. Itt a hígítás lehet alacsonyabb is mint 30:70, mert a habzás nem szükséges.

Biztonsági Adatlap

Kérésre, Biztonsági Adatlapot biztosítunk.

KAPCSOLAT